Започни

Действайте

Започни!

Вече имаме своето защо и е време да започнем. Ами сега на къде? Как да започнем. Ами ако нещо не стане, ако се обърка?

Разбира се веднага започва борбата със страховете ни. Неизбежно е. Те ще ни спират много пъти. Но ако нашето ЗАЩО е много силно, ще надвие страховете и ще победи. Тогава нищо не може да ни спре. Всичко е само в нашата глава.

Как да преодолеем страховете и да се мотивираме да действаме? Тук ще ви пратя при един човек, който много уважавам, следя и от който се вдъхновявам. Някой, който наистина може да ви помогне да извадите своя потенциал и да не се страхувате да започвате. Един интересен НЛП тренер Иво Димитров.

И все пак е нормално да има страх. Но това не трябва да ни спира, а напротив, да ни мотивира да действаме. Колкото повече разширяваме своята зона на комфорта, толкова по-спокойни ще се чувстваме. А за да я разширим, първо трябва да излезем от нея. По този начин ще стигнем и крачка напред към желаната от нас цел.

Ако искаш да промениш света, първо трябва да започнеш от себе си. Промяната ще дойде като вълна и за всичко около теб. Но единствено можем да променяме само себе си. Няма как да променяме външните обстоятелства и нещата, които са извън нас.

Затова спрете да се опитвате да промените ситуацията, просто променете себе си, за да се промени и тя в бъдеще. Никой не е виновен за положението ви в момента, а самите вие! Затова САМО ВИЕ можете да промените статуквото.

JUST DO IT и отново ви изпращам към едно прекрасно четиво, което го има и на български.  Тук можете да прочетете една истинска и страхотна история за това, как просто трябва да действаме 😉

Успех! Силата е в твоите ръце!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *