Пиши Своята История На Чисто!

 1

Винаги съм си мислила, че за да успееш трябва да имаш някакъв опит зад гърба си или по-скоро, за да направиш нещо. Съдя по всички лектори, които напоследък слушам онлайн и офлайн. Всички са били преди това с друг бизнес или нещо друго са правили. Но всъщност и те самите са тръгнали от някъде. Никой не започва нещо, имайки опит в него. Много често започваш нещо с идеята да се учиш докато го правиш, нали? Или поне предприемачите така действат. Ето Ричард Брансън например. Той стартира свои бизнес инициативи още съвсем млад, без опит и без каквото да е образование. Понякога не ти е нужно дори то, за да се самообучаваш и да станеш дори по-добър от университетстките преподаватели. Не че имам нещо против тях, не ме разбирайте грешно. Но дефакто много голяма част от тях говорят само по книга. Да, има и такива, които обучават минавайки през всичко, което казват. Втория вариант мисля, че е по-добър. Но определeно не ти е нужна диплома, за да можеш да вдъхновяваш и да опитваш, да учиш и да израстваш всеки ден във всяка сфера на своя живот. Просто трябва да решиш, че го искаш. Да видиш къде искаш да стигнеш и да започнеш да действаш. Ще има много препъни камъни по пътя. Няма начин.

„Само глупакът се учи от собствените си грешки. Мъдрият човек се учи от грешките на другите“, Ото фон Бисмак

Затова хора, четете историите на успешните, учете се от техните грешки. Общувайте ако има как с тях. Но се сравнявайте само със себе си когато започвате, след месец, след пет, след година. За това ще ти помогне воденето на дневник. Дори веднъж седмично да пишеш, ще видиш как се развиваш във времето.
Започнете и Гьоте го е казал:

„Започнете всичко, което можете да правите, или мечтаете да сторите. В дързостта има гений, сила и магия.“, Йохан Волфганг фон Гьоте

Преди време брат ми /много му благодаря за което/ ми каза нещо, което никога няма да забравя: „Како, стига си чела, започни да правиш нещо!“. Е, може би това беше момента, в който започнах да мисля за действие. Забележете МИСЛЯ за ДЕЙСТВИЕ :)!

photo-1429277096327-11ee3b761c93

Отне ми също доста време за ЗАПОЧНА да ДЕЙСТВАМ! Сякаш по нищо не си личи, че съм Овен. Поне знам, че това, което искам става рано или късно. НЕ казвам, че е лесно. Но и всичко останало е такова. Или поне ние си го усложняваме допълнително. Лично за мен е добре и да четеш, да действаш и да общуваш. Три в едно, за да стигнеш там на където си тръгнал.

Дерзайте мили мои! Аз съм на линия да споделяте с мен и ако мога с нещо да помагам само кажете.

Обичам ви! Обичайте се и вие!

Дани

4 comments on “Пиши Своята История На Чисто!”

 1. ДИМИТЪР БОЯДЖИЕВ казва:

  БРАВО ДИДЕ. ВСИЧКО КОЕТО СИ ПИСАЛА Е ИСТИНА.НО НЕ МОЖЕШ ДА НЕ СЕ УЧИШ И ОТ СВОИТЕ ГРЕШКИ ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА ГИ ПОВТОРИШ.
  „НЕ Е СТРАШНА ГРЕШКАТА, А НЕЙНОТО ПОВТОРЕНИЕ“
  ОСКАР УАЙЛД – АНГ. ДРАМАТУРГ

  1. admin казва:

   Така е. Твоите грешки няма как да не ги учиш. Именно затова мисля, че ако не сме се поучили от някоя грешка, определено живота ще ни сблъска със ситуация, в която ще я повторим и така докато не се поучим.

 2. WilliamEvek казва:

  Great, thanks for sharing this post.Really thank you! Awesome. Lozier

  1. admin казва:

   You’re welcome!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *