Изведнъж Разбираш, Че Ще Умреш!

THE

Мили ми приятели, надявам се да сте добре и да сте се насладили на празниците. Дано сте били близо до вашите семейства и любими хора. Благодарете всеки ден на Вселената за всичко, което ви е дала. Защото тя дава много възможности, всеки ден. Само трябва да отворим широко сърцата си и да прогледнем, за да ги видим.

Самата аз дълго време не оценявах какво имам, а все се оплаквах какво ми липсва. Точно тази Коледа, забелязах колко мои близки го правят и са го правили дълги години. Сякаш се огледах в тях и видях себе си. Много ме заболя. Всичко, над което съм работила последните месеци сякаш се изпари за няколко дни. Осъзнах, колко затворени в ежедневните проблеми и насъщния хляб са повечето хора и са се вкопчили в това и не виждат други алтернативи. Искат да мислят положително и да им се случва нещо по-различно, а в същото време самите те не са готови да се променят. Винаги всичко знаят, понеже са с голям житейски опит и не се заслушват в отсрещната страна, а единствено търсят отдушник за проблемите.

Замисляли ли сте се, че понякога хората нямат нужда от подаръци – материални? Ами дали по-голям подарък за тях не е вашата компания? Миговете изживявани с вас? Преди време моята вуйна точно това ми каза, когато исках да съм като Дядо Коледа и да купувам подаръци на всички за празниците :). Започнах да обръщам повече внимание на това. Забелязах, че компанията, изживените мигове заедно, вниманието са много по-значими от материалните придобивки. Дори децата инстинктивно искат много повече внимание, а с играчката играят малко и захвърлят. Сама го наблюдавах днес при дъщеря ми, която получи един много голям мечок за Коледа, по-голям от нея самата. Когато дойде време за лягане искаше да гушка мама, а не мечо.

„Чакаш ли чакаш да се случи нещо необикновено,

а изведнъж разбираш, че ще умреш!“

Нужно ли е винаги да се примиряваме или е време да поискаме най-доброто, което заслужаваме? За какво мечтаете? Кога ще започнете да го реализирате? Имате ли мечтано приключение? Моля, споделете по-долу какво е то. Един живот живеем все пак, нека го живеем както ни се иска! С пълни шепи. Всички го заслужаваме. Всеки човек на планетата Земя, който диша, има право да живее живота си така, както му харесва! Без ограничения. Забравете парите или свободното време, забравете всички ограничения, които всеки ден си поставяте в тази прекрасна главица. Просто вземете нещата в свои ръце и изразете себе си!

Не си дръжте мечтите само в главата. Изразете ги и ги направете реалност. Живейте сега! Утре може и да няма!

Винаги съм си мечтала да изживявам живота живеейки и да помагам да другите да го правят, да следват мечтите си и да са щастливи. Е сега открих как точно да стане това. Ако и ти искаш да ти споделя тайната, остави си ТУК мейла, за да ти пиша лично. Не искам излишно да става спам, затова моля те, ако не желаеш това, по-добре не го прави.
Животът се живее сега, а не утре в други ден или след една година, а може би 5! Може да нямаме толкова!

Ваша, Дани!

2 comments on “Изведнъж Разбираш, Че Ще Умреш!”

  1. Зори казва:

    Така е, Дани! Моята мечта и цел е да бъда полезна промяна за някого. Например, искам да построя училище в Южна Африка за деца, на които това им е единствения шанс да се докоснат до света. Искам също да науча детето си да дава без да очаква нещо в замяна. Благодаря ти за прекрасната тема! Хубаво е да си спомним, че присъствието ни в този свят включва и участие.

    1. admin казва:

      Ще стане, Зори 🙂 ти си вдъхновение! Благодаря ти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *