За Щастието и Пътят към Себе си

 

За Щастието и Пътят към Себе си

За Щастието и Пътят към Себе си

Винаги съм си мислила и мечтала да имам семейство. Истинско семейство. Вярвала съм, че това ще ме направи щастлива, ще почувствам себе си и нищо друго няма да ми трябва на този свят. Вече сбъднах тази своя мечта. Благодарна съм за прекрасните хора, с които споделяме живота си. Обичам ги с цялото си сърце. Щастлива съм с тях, но сякаш нещо ми липсва. Именно затова моето търсене продължава. Искам да разбера коя съм всъщност и защо съм дошла на тази земя. Усещам, че съм на правилната посока. Откривам всеки ден нови неща за себе си, живеейки, поставяйки се в различни ситуации, наблюдавайки и анализирайки. Може би това е единственият начин и ТИ да намериш себе си. Да се обърнеш на вътре към теб. Да си задаваш въпроси и да се постявяш в различни реални ситуации, в които да видиш как ще реагираш. Излизайки от комфортната си зона.

Точно като Томас Едисон. Той е изпробвал поне 10 000 пъти, които не са проработили, докато открие крушката. Е, и при нас е същото .. опитваме колкото е нужно, докато не достигнем това, което търсим. Колкто повече го правим, толкова повече се доближаваме към желаната цел. Затова приятели, проваляйте се по-често и по-бързо. Няма нищо лошо в това да се провалиш известен брой пъти. Всичко е опит. Дори е каляващо J отрезвяващо и разтърсващо. След това ставаш, иступваш се и продължаваш. Точно както уча детето си да прави, когато падне 😉 и работи.

Всеки ден се сблъскваме с предизвикателства. Именно така израстваме. Без тях това няма как да се случи. А сме родени и имаме право да живеем живота, който искаме и заслужаваме. Всеки заслужава добър живот. И всеки ден се стремим да го подобрим. Било то в работата, партньорството, здравето, ментално или емоционално …

Често обаче сме водени от външни фактори. Забравяме да слушаме вътрешния си глас, да се свържим дълбоко с него и да го слушаме, да вървим заедно ръка за ръка. Веднага ми изникват в главата две неща във връзка с това –> НЛП с Иво – Медитация и Ванеса – клипче.

В крайна сметка, ако наистина искаме да намерим себе си и продължаваме, в един момент достигаме целта. Няма значение колко време ще ни отнеме. По-важно е да я намерим, за да усетим истинското щастие.

Разбира се това са само мои разсъждения, продиктувани от наблюденията ми над живота, хората около мен, а и върху самата мен. Дали ще са актуални за теб?! Идея си нямам. Сам можеш да прецениш щом продължаваш да четеш. Просто живей и се обръщай към себе си. Задавай си въпроси и търси отговори.

Нямаш ли отговор –> ТЪРСИ! Винаги ще съм до теб ако имаш нужа. Може да ми пишеш по всяко време и да преминем през това заедно. Може би сега започваш да пишеш своята история?!

Всеки опит и човек има с какво да допринесе за щастието на друг човек. Затова бъди смел и щедър –> СПОДЕЛЯЙ! Никога не знаеш на кого, твоята история ще отвори нови врати към прекрасни хоризонти или просто ще отговори на отдавна чакани отговори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *